ДОСЯГЕННЯ ІДЕАЛЬНОГО ДОРОЖНЬОГО ПОКРИТТЯ

22/10/2019
ДОСЯГЕННЯ ІДЕАЛЬНОГО ДОРОЖНЬОГО ПОКРИТТЯ

В  рамках Міжнародного форуму АВТОДОРЕКСПО, провідний фахівець з укладання дорожнього покриття компанії Volvo CE Мохамед Джаммул проведе семінар «Досягнення ідеального дорожнього покриття». Запрошуємо фахівців, спеціалістів та просто небайдужих людей до унікального заходу.

Якісно побудувати дорогу - справа, яка потребує професіоналізму. Тут потрібно враховувати безліч чинників - від особливостей використовуваних матеріалів і техніки до погодних умов.

На даному семінарі Ви дізнаєтеся, як досягти ідеального дорожнього покриття, використовуючи техніку Volvo СЕ, яка, завдяки високій технологічності і правильному налаштуванні, показує відмітний результат в сфері будівництва доріг. Провідний світовий експерт з укладання дорожнього покриття Мохамед Джаммул докладно розповість про тих факторах, які безпосередньо впливають на якість укладання дорожнього полотна, про переваги та особливості налаштування асфальтоукладальників Volvo РЄ, про принципи використання "Системи нівелювання" і ще про багато іншого, що дозволить Вам при максимальному рівні комфорту і безпеки будувати дороги найвищої якості.