МИ ПРАЦЮЄМО

27/03/2022
МИ ПРАЦЮЄМО

Дорогі наші партнери!

Сьогодні, у такий непростий для країни час, група компаній ЕТС продовжує працювати там, де це можливо з погляду безпеки. Адже відновлення нашої Батьківщини має починатися просто зараз, і воно залежить від дій кожного з нас. 

Тож наші менеджери щодня без вихідних консультують з питань придбання техніки, її ремонту, добору запчастин і шин, а сервісні бригади виїжджають до об'єктів, щоб якнайшвидше машини вашого підприємства могли знову стати до роботи.

Ми працюємо з технікою та автомобілями усіх виробників, але всесвітньо відомі бренди Volvo Construction Equipment, SDLG та Mecalac – наш безпосередній профіль.

Окрім того, ми також можемо допомогти з вибором найкращої шини – як для особистого авто, так і для будь-якої робочої техніки: дорожньої, будівельної, агро- та іншої спецтехніки, причепів, автобусів, тралів та інших.
На наших складах представлено асортимент вже популярних світових виробників шин, таких як Goodyear, Fulda, Danlop та інші. А також новинки – преміальні бренди Trazano та Westlake

З питань придбання техніки, сервісного обслуговування та ремонту, шиномонтажу телефонуйте, будь ласка, на наші номери:

0800 300 771

безкоштовна гаряча лінія

067 353 56 94