Починаємо будівництво першої станції обслуговування будівельної техніки Volvo в Україні!

23/11/2018
Починаємо будівництво першої станції обслуговування будівельної техніки Volvo в Україні!

15 листопада 2018 року відбулась грандіозна подія "Церемонія закладання першого каменя центральної станції з продажу та обслуговування будівельної та вантажної техніки Volvo!".

Ми були дуже раді бачити серед наших гостей посла Швеції в Україні Мартіна Хагстрьома, голови Васильковської районної державної адміністрації КИївської області Владислава Одинця, генеарльного директора Volvo Construction Equipment EMEA Андрія Комова, а також наших клієнтів, працівників та друзів з Швеції. Ми вдячні за їхні теплі слова та підтримку. 

Станція з обслуговування та продажу будівельної та вантажної техніки Volvo такого масштабу буде першою в Україні! І ми будемо використовувати виключно сучасні технології та обладнання, щоб максимально відповідати усім вимогам і стандартам світового ринку! Перша черга буде завершена вже у 2019 році. Кінець всього будівництва заплановано на 2012 рік. Станція включатиме чотири бокси для обслуговування та ремонту будівельної техніки, вісім боксів для вантажної техніки. Також заплановані шиномонтажні майстерні та мийка. Передбачені спортивна зона та кафе для персоналу і гостей. Загальна площа забудови складатиме 9150 кв.м. на території в 4,66 га. 

У церемеонії також брала участь техніка Volvo: гусеничні екскаватори УС380D, зчленовані самоскиди А45Н і фронтальні навантажувачі L120Gz, яка демонструвала свої можливості в демо-шоу, по завершенню якого відбулось закладання частини фундаменту майбутньої станції.